Üdvözöllek Sofia világában!

Török Zsófia

I’m a standard Lorem Ipsum text for fill the space.

Török Zsófia vagyok a SofiaCraetiveCoaching módszer megalkotója és a SofiaCreativeCoach tréning¬- és meditációs stúdió vezetője, elsősorban EMBER és ízig vérig NŐ, egy örökké megújuló, kortalan, tanuló tanár.

Inspiráció, szeretet, szépség, kreativitás, fejlődés, kapcsolódás, önbecsülés, önbizalom, önmegvalósítás. Ezek azok a témák, amik főként meghatároznak.

CÉLOM AZ, — hogy minél több ember találja meg a méltó és örömteli helyét a saját életében, a kapcsolataiban és a világban: azt a tudatosságot és létformát, azokat az ismereteket, tevékenységeket, és azokat az embereket, kapcsolatokat, tapasztalásokat és kalandokat, amik boldoggá és szabaddá teszik.

Élj úgy, mint ha ma lenne az utolsó napod és tanulj úgy, mintha  örökké élnél!” 

Gandhi

Sokan vagyunk, sokfélék, mégis van egyféle rend, térkép, hogy eligazodjunk a világban. Mindenkinek a saját kincsét kell megtalálnia, a saját térképét összeraknia. A ’hogyanok’ és ’irányok’ megleléséhez adok egy külső szemet, rálátást, segítő inspirációt, motivációt és eszközöket.……..
„Amiből merítek: a kiapadhatatlan szenvedélyem és hitem, hogy bármikor képesek vagyunk változni, fejlődni, többé válni, az állandó kíváncsiság és tanulás újabb és újabb lehetőségek felkutatása és elsajátítása, az elmúlt 20 év tapasztalata, amit több száz tréning és sok-sok izgalmas egyéni

Want new articles before they get published? Subscribe to our Awesome Newsletter.